$
  • Ingen produkter i kurven.

,

 

Tilbud til årskortholdere

Skaf et nyt medlem og få selv to gratis måneder

Kender du en, der kunne tænke sig at blive årskortholder på Nivaagaards Malerisamling, som ikke allerede er det – og vil du eventuelt overraske en god ven? Du kan nu, i en begrænset periode, få to måneder gratis oveni dit eget medlemskab, hvis du skaffer en ny årskortholder til museet.

Tilbuddet kan benyttes på to måder:

Køb et årskort som gave
Årskortet kan købes som gave i receptionen på museet eller via vores webshop. Køber du årskortet på webshoppen, skal du i feltet “Bemærkninger til ordren” skrive modtagerens oplysninger og hvornår kortet skal gives. Så sender vi det pakket i en flot gaveæske hjem til dig. Husk, at skrive dine egne oplysninger i ”Faktureringsoplysninger”, så vi kan belønne dig med to måneder gratis medlemskab.

Anbefal til en ven, som selv køber
Årskortet kan købes i receptionen på museet eller via vores webshop. Husk, at din ven skal oplyse dit navn og medlemsnummer, før vi kan belønne dig med to måneder gratis medlemskab. Købes årskortet på webshoppen, skal dette skrives i feltet ”Bemærkninger til ordren”. Tilbuddet gælder ikke ved fornyelser af medlemskaber.

Begge tilbud gælder t.o.m. 31. december 2018.

Køb årskort her


@